Sajak Bahasa Sunda

Kumpulan Sajak Bahasa Sunda - Sajak Bahasa Sunda kumpulan sajak bahasa sunda atau koleksi sajak bahasa sunda. Nah buat yang suka sama sajak sunda, puisi sunda, puisi bahasa sunda, silahkan dilihat dibawah ini :
DIDIEU KURING NANGTUNG
didieu mangsa katukangkuring nangtung…
nitenan endahna alam prianganlembur nu singkur, tengtrem karaharjaandi luhur gunungna, dina legok landeuhnaku herang caina,